What the FAQ

Vragen? Check hier of je antwoord kan vinden.

Algemeen

Wat zijn de openingstijden?
Popradar is elke dag van de week geopend van 12:00 tot 00:00 behalve op specifieke feestdagen.

Waar vind ik jullie prijzen en tarieven?
De prijzen van de oefenruimtes vind je per ruimte op onze oefenruimtespagina. Voor de actuele tarieven van verhuur op maat of de verhuur van de feestzalen kan je een e-mail sturen naar verhuur@popradar.nl.

Hoe kan ik betalen?
Popradar is volledig cashless. Dat betekent dat je bij ons alleen kunt pinnen. Verhuur op contract wordt afgerekend via factuur. Incidentele boekingen zoals repetities en zaalverhuur kunnen op de dag zelf worden afgerekend bij beheer voordat de sleutel wordt afgegeven.

Hoe huur ik een zaal voor feestjes?
Onze Radarzaal en Radarcafé zijn te huur voor privéfeesten. Voor tarieven, beschikbaarheid en voorwaarden kun je een e-mail sturen naar verhuur@popradar.nl.

Help de voordeur is dicht, zijn jullie open?
Om de veiligheid van jullie en opgeslagen materieel te waarborgen, werken wij met een gesloten deurbeleid. De beheerder laat je binnen als je via de intercom aanbelt. Mocht de deur alsnog niet opengaan, kan je het beste even bellen naar 088-0241400.

Mag ik mijn eigen drankjes meenemen?
Wij kunnen de tarieven voor de ruimtes nog laag houden maar daarvoor hebben we jullie hulp nodig. We zouden het daarom erg waarderen als jullie een drankje komen doen en/of halen in het Radarcafé. Eigen drankjes zijn niet toegestaan.

Reptitieruimtes

Hoe kan ik een repetitieruimte huren?
De makkelijkste manier om een repetitieruimte te reserveren is door te bellen naar 088-0241400. Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar tussen 12:00 en 00:00. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar verhuur@popradar.nl. Voor een reactie op korte termijn is het altijd beter om even te bellen. Repetitieruimtes worden alleen verhuurd als er een voornaam, achternaam, een geldig e-mailadres en telefoonnummer bij ons bekend is.

Hoe vraag ik een huurcontract aan?
Als je bij ons wil repeteren op een vast tijdstip per maand is het mogelijk om een huurcontract aan te vragen via verhuur@popradar.nl. Bands op contract repeteren met korting en hebben beschikking tot een kast om hun apparatuur op te slaan.

Kan ik ook buiten de reguliere openingstijden een afspraak maken?
Op uitzondering is het mogelijk om vroeger te repeteren dan onze openingstijden. Dit kan alleen als er op maat afspraken zijn gemaakt via e-mail verhuur@popradar.nl.

Waarom staat er geen backline in mijn oefenruimte?
Momenteel verhuurt Popradar twee repetitieruimtes met een vaste backline. De overige oefenruimtes worden leeg verhuurd in blokken van 4 uur. Je kunt hiervoor een backline bij ons huren, die je wel zelf moet opbouwen. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, geef dat dan even aan bij de beheerder. Lees meer over de verschillen tussen backline- en flexibele oefenruimtes op onze oefenruimtepagina.

Zijn de ruimtes alleen geschikt voor bandrepetities?
Nee onze repetitieruimtes zijn flexibel inzetbaar, dus ook geschikt voor yogasessies, danssessies, karaokefeestjes etc.

Radarcafé

Hoe laat is het café open?
Het café is net als Popradar elke dag van 12:00 tot 00:00 open en tijdens evenementen vaak tot 01:00. Uur. Het kan voorkomen dat er geen barman aanwezig is in het café. De beheerder helpt je in dit geval graag aan een drankje.

Er staat geen barman achter de bar, mag ik zelf een drankje uit de koelkast pakken?
Nee. Het Radarcafé heeft geen zelfservice. Als er geen barman aanwezig is, helpt de beheerder je graag aan een drankje.

Verkopen jullie ook eten?
Momenteel verkopen we geen eten bij Popradar maar er wordt aan gewerkt. Het is oke om je eigen eten mee te nemen, maar we willen je wel vragen om geen verpakkingen/kruimels achter te laten.

Hoe kan ik in het Radarcafé optreden?
Als jij met je muzikale act op wilt treden in het radarcafé of gewoon een vette avond wil organiseren in het café kan je een mail sturen naar onze programmeur tijs@popradar.nl.

Voor andere vragen kan je altijd bij de beheerder terecht , een mail sturen naar info@popradar.nl of even bellen naar 088-0241400.