Info & contact

Over Popradar

Popradar is een organisatie die zorgt voor een levendige en diverse popscene binnen Den Haag. We beheren het grootste repetitieruimtecentrum van Den Haag en creëren nieuwe lokale, nationale en internationale kansen voor Haagse acts en muzikanten.

Op de locatie in Loosduinen beschikken we over 20 repetitieruimtes, een professionele geluidsstudio, verschillende les- en presentatieruimtes, het Radarcafé met wekelijks programma en de grote Radarzaal die je kunt huren voor optredens, feesten en meetings. Daarnaast worden er muzieklessen en bandcoaching gegeven door onder andere Ready To Play en Drumschool Stefan van de Brug.

Haagse acts kunnen bij ons aankloppen voor advies en (financiële) ondersteuning binnen hun route naar verdere ontwikkeling. We verbinden muzikanten, coaches, boekers, producers, publiek, beleidsmakers, initiatiefnemers en poporganisaties met elkaar. 

Regelmatig organiseren wij een Popradar Academy waarin onderwerpen als studiotechniek, shows boeken, media, nieuwe muziek releasen, songwriting, rechten en management worden uitgelicht.

Jaarlijks organiseren we de Haagse Popweek. Negen dagen lang staat Den Haag in oktober volledig in het teken van (pop)muziek. Inspirerende workshops, toffe optredens, uitreiking van de Haagse Popprijzen en nog veel. Talentontwikkeling en opkomend Haags opkomend poptalent staan centraal. 

Openingstijden

Openingstijden oefenruimtes

Je kunt bij ons 7 dagen in de week van 12:00 tot 00:00 terecht voor het huren van een oefenruimte. Bel 088-0241400 of mail ons voor meer mogelijkheden.

Op een aantal dagen in het jaar zijn we gesloten. Zie hieronder om welke dagen het dit jaar gaat. 

Gesloten tijdens feestdagen

Op de volgende feestdagen zijn wij in 2024 gesloten:

31 maart en 1 april: eerste en tweede paasdag
9 mei: hemelvaartsdag
19 & 20 mei: eerste en tweede pinksterdag
24 december kerstavond vanaf 18:00 uur
25 & 26 december: eerste en tweede kerstdag
31 december: oudjaarsdag

2025:
1 januari: nieuwsjaardsag


Vrijwilligers

Word barvrijwilliger bij Popradar!

Ben jij een muziekfanaat die van horecawerk houdt? Dan is Popradar Den Haag op zoek naar jou! Voor ons Radarcafé zijn wij op zoek naar vrijwilligers die de gasten en artiesten willen voorzien van de hoognodige drankjes.  

Ons gezellige barteam bestaat uit enthousiaste vrijwilligers vanaf 18 jaar die al jaren met veel plezier onze organisatie ondersteunen of juist net nieuw zijn. Als vrijwilliger van Popradar krijg je:

- Horeca ervaring inclusief tapervaring en cursussen
- Nieuwe sociale en muzikale contacten in Den Haag
- Mogelijkheid om op festivals te werken
- Personeelsborrels, barbecues en teamuitjes
- Mogelijkheid om zelf evenementen te organiseren

Horeca ervaring is niet vereist, maar wel een pré. 

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie over vrijwilligerswerk bij Popradar Den Haag? Neem dan contact op met Nance via nance@popradar.nl


Contact