Oefen ruimtes

Oefenruimtes

Ons popcentrum is met maar liefst 20 studio’s in alle soorten en maten het grootste oefenruimtecentrum van Den Haag. Onze repetitieruimtes zijn in te delen in twee categorieën: de flexibele studio’s (volledig in te richten zoals jij wenst) en de backline studio’s (al ingericht met drumstel, twee gitaarversterkers, een basversterker en een PA).

Wil je een oefenruimte huren? Bel dan naar 088 024 1400 of stuur een mail naar oefenruimte@popradar.nl

Tarieven 2024

Tarieven oefenruimtes 2024

PER BLOK VAN 4 UUR
STANDAARDRUIMTE
standaard 30,00
middag 21,00
ooievaarspas* 15,00

PER UUR
RUIMTE 32,
inclusief zanginstallatie en drumstel
standaard 16,50

RUIMTE 15 (XXL Luxe) inclusief PA, drumstel en zanginstallatie
standaard 22,00SPECIAAL VOOR SOLISTEN, standaardruimte per uur
standaard 6,50
Inclusief versterker /drumstel/keyboard of microfoon 8,00

EXTRA'S
backline 15,00
zang installatie 5,00
gitaarversterker 5,00
basversterker 5,00
monitor 5,00
drumstel 10,00
bekkens 5,00

*ooievaarspastarieven gelden alleen in de middagen en op zaterdag de hele dag, niet op zondag.

Backline Studios

Deze backline studio’s zijn compleet voor je ingericht met een drumstel, twee gitaarversterkers, een basversterker en een PA. Het is mogelijk deze studio’s per uur te boeken. 

De backline studio’s zijn perfect geschikt voor startende bands en vlugge repetities tussendoor. Specificaties en voorwaarden vind je hier.

XXL Luxe Studio
Voor grote gezelschappen of voor muzikanten die gewoon genieten van een beetje extra ruimte is onze XXL luxe studio beschikbaar. Deze studio van maar liefst 70m2 is uitgerust met apparatuur van de hoogste kwaliteit.

Specificaties en voorwaarden vind je hier.

Standaard ruimtes

Naast de backline studio’s hebben we de standaard ruimtes. Deze flexibele ruimtes worden leeg aangeleverd en zijn in te delen naar de wensen van de bezoeker. De lege oefenruimte is aan te vullen met extra’s zoals een PA instalatie voor zang, versterkers of een drumstel. Deze studio’s zijn alleen te huren in blokken van 4 uur. De standaard ruimtes zijn ideaal voor bands en muzikanten die met hun eigen apparatuur willen repeteren en bands die een vaste repetitieruimte nodig hebben.

Kasten
Popradar heeft de grootste opslag capaciteit van alle repetitiecentra in Den Haag. Elke flexibele studio is uitgerust met meerdere kasten. Vraag naar de mogelijkheden voor het huren van een kast door te mailen naar verhuur@popradar.nl.

Repeteren via contract
Als je regelmatig bij ons repeteert, kun je een contract afsluiten voor een vaste ruimte op een vast dagdeel in de week. Indien beschikbaar kun je daarbij een opbergkast huren. Lukt het je na een optreden niet om je apparatuur op tijd terug te brengen? Wij hebben een wisselberging voor je waar je 24/7 bij kunt. Je sluit een contract voor minimaal een kwartaal af. Mail voor de tarieven en voor meer informatie naar verhuur@popradar.nl.