Radarcafé

Hey Karen

11 November 2022 gaf Hey Karen een show in ons Radarcafé. Check hier de video van 'VISIONARY' gefilmd en bewerkt door Kate Oram.

Daytime Lingerie

30 September 2022 stond Daytime lingerie op het podium van ons Radarcafé. Check hier de video van 'You'll Be The Chorus' gefilmd en bewerkt door Kate Oram.

Winterfest

Winterfest Recordings 2021

We zijn met dertien bijzondere Haagse acts de krochten van ons historische pand in gedoken om live sessies op te nemen. We nemen je mee naar ons nieuwe café, de klassieke kapel, onze oefenruimtes en Hollandspoor studio op zolder voor een vol programma van hotte songwriters, bands en urban artists uit de stad.

Bureaushow

Melle

Aangezien iedereen toch vanuit huis werkt stelt PAARD het bureau van de directeur beschikbaar voor een aantal hele mooie sessies. In samenwerking met PAARD en 3voor12 Den Haag maakte Popradar Den Haag de "Bureaushow" series tijdens de Haagse Popweek 2020. De eerste in deze reeks Bureaushows is Melle de Boer.

Lesley

Lesley W. Music brengt 90s Hip Hop naar De Bureau Show.

Sophie Straat

Sophie Straat zingt ons toe vanaf het bureau van PAARD-directeur Majel Blonden. Samen met PAARD en 3VOOR12 Den Haag nodigden we een week lang artiesten uit in het kantoor van het PAARD voor intieme sessies. Stiekem hopen we dat hiermee een Haagse Popweek-traditie geboren is.

OLIVIA

OLIVIA speelt breekbare indie-songs tijdens haar sessie op het kantoor van PAARD.

Haagse Popnacht