Vrijdag 6 september 2024
Aanvang: 20:00

Subsister + Salmon On A Leash
Entree: Gratis
Locatie: Radarcafé

Subsister (21:00)

Een donkere dinsdagavond. In een loods die overdag dienstdoet als metaalwerkplaats, worden instrumenten klaargezet en versterkers aangesloten. Ondertussen worden verhalen gedeeld. Verhalen over avonturen met Joyfalds, Long Conversations, All Shall Be Well en Port of Call. Verhalen over de gezamenlijke 100 jaar podiumervaring die dit gezelschap rijk is. En dan scheurt het geluid van een gitaar door de loods, terwijl Mart (zang/gitaar), Vincent (drums), Bastiaan (bas) en Edoardo (gitaar) vooruitkijken. Ze kijken uit naar nieuwe nummers, die klinken als de bands waar ze door worden geïnspireerd (Sonic Youth, Unwound, The Notwist, Biffy Clyro). Ze kijken uit naar nieuwe ervaringen, want op een podium staan verveelt nooit. Met Subsister begint een nieuw hoofdstuk.

Subsister (Leiden) brengt energieke alternatieve indiemuziek met pakkende melodieën. Elk bandlid heeft zijn eigen unieke muzikale achtergrond, variërend van indie tot rock en alles daartussenin. Deze diverse invloeden komen samen in de herkenbare sound van Subsister.

Met enkele demo-nummers beschikbaar op hun Bandcamp-account, laat Subsister zien dat ze vastbesloten zijn om hun stempel te drukken op de muziekscene. Hun nummers stralen emotie, energie en authenticiteit uit. Of het nu gaat om een intiem optreden in een lokale zaal of een grootschalig festival, Subsister zet zich in om het publiek te betrekken en een mooie show neer te zetten. Met een ongeëvenaarde passie voor muziek staat Subsister klaar om de wereld te veroveren, één nummer tegelijk.

Instagram
Facebook

Salmon On A Leash (22:00)

Salmon On A Leash is een jonge, frisse rockband uit Rotterdam die bekend staat om zijn mix van grunge, moderne rock en indie. Met invloeden van bands als Nothing But Thieves, Arctic Monkeys en de Foo Fighters weet Salmon On A Leash hun eigen geluid te creëren. Live muziek maken is voor Stijn, Daan en Liam hun manier om hun emoties te uiten. Toen de band de studio in ging, wilden zij die live energie vastleggen. Zo is hun debuut EP "Salmonidae" ontstaan, een verzameling nummers waarin zij hun kwetsbare maar sterke kant laten zien. Met hun songs hopen zij een verhaal te vertellen en mensen te inspireren. Tijdens hun live shows creëren zij een energie die moeilijk geëvenaard kan worden. Ze zijn met z'n drieën, maar het klinkt alsof ze met z'n zessen zijn. Salmon On A Leash is hier om te laten zien dat rock nog steeds springlevend is.

Instagram
Facebook
Spotify
YouTube