Dinsdag 9 juli 2024
Aanvang: 20:00

Girlpower Radio Presents: Yutaro Ogida
Entree: Gratis
Locatie: Radarcafé

Dinsdagavond 9 juli verandert het Radarcafé in een openbare radiostudio. Voor de zomerstop nemen we nog een aantal livesessies van LOUDER! op voor Girlpower Radio. Deze opnames zullen op een later moment op girlpowerradio.nl worden uitgezonden.

Met op 9 juli: Japanse singer-songwriter Yutaro Ogida!

Speciaal overgevlogen uit Japan komt Yutaro Ogida bij LOUDER! spelen. Geboren in Tokyo, bracht Yutaro Ogida zijn jonge jaren door in New York en woonde in de tijd van zijn middelbare school in Londen, dat was ook waar hij de gitaar voor het eerst oppakte. In de jaren ’90 keerde hij terug in Japan en startte hij zijn professionele carrière als gitarist. Ogida sloot zich aan bij verschillende bands en speelde veel sessies met verschillende muzikanten om zijn veelzijdigheid te kunnen laten zien. Nu speelt hij zijn solowerk en zingt in zowel Engels als Japans. 

De uitzending is van 20:00 tot 22:00, het Radarcafe is gewoon open voor iedereen die mee wil kijken/luisteren. Wees niet bang dat je door de uitzending heen praat. Hoe gezelliger, hoe beter de uitzending!"

LOUDER! met Nicky is elke woensdag tussen 20:00 en 22:00 ook thuis te beluisteren op girlpowerradio.nl maar stiekem vinden we het natuurlijk leuker als je langs komt in het café!