Vrijdag 5 juli 2024
Aanvang: 20:00

Apollo's Fortress + Sticky Sweet
Entree: Gratis
Locatie: Radarcafé

Apollo's Fortress (21:00)

Ontstaan in Rotterdam is Apollo's Fortress: een door rock opgevoedde band die invloeden uit classic-, alternatieve-, grunge- & indie-rock mixt en hiermee een geluid creëert dat zowel vertrouwd als vernieuwend is. Wat je kan verwachten zijn sterke teksten geleverd door vocalen met een randje, krachtige gitaren, punchy basslijnen & strakke drums.

Na het, in november 2023, te hebben geschopt tot de halve finale bij de Grote Prijs van Dordt en vele optredens (o.a diverse kroegen, Studio Gonz Gouda, Vlaadingse Stadskaravaan, Stadsgehoorzaal Vlaardingen, Popcentrale Dordrecht, De Gooth Ridderkerk en veel meer plekken) is Apollo’s Fortress in staat om een hoop nieuwe avonturen aan te gaan dit jaar.

Instagram
Facebook
Spotify
Youtube

Sticky Sweet (22:30)

Sticky Sweet is passie! Dat vind je terug in zowel hun muziek als optredens. Geinspireerd door verschillende genres knalt het trio met een dynamische rocksound. Van zacht en clean tot energiek en intens! Naast hun eigen repertroire is gooit de band ook graag een paar covers in de mix, van artiesten die hun inspireren.

Sticky Sweet is:

Lorenzo de Rooij (lead vocals/guitar)
Riccardo Lebbink (bass guitar/backing vocals/producer)
Bobby Timmers (drums)

Instagram
Facebook
Spotify
Youtube