Woensdag 5 juni 2024
Aanvang: 20:00

Girlpower Radio presents: Janika
Entree: Gratis
Locatie: Radarcafé

Elke woensdag avond verandert het Radarcafé in een openbare radiostudio. Voor de live opnames van LOUDER! op Girlpower Radio nodigt Nicky elke woensdag een up and coming band uit om een platform te geven aan interessante nieuwe muziek. Eén band, 9 nummers, 3 sets afgewisseld met interviews.

Met op 5 juni: Janika

Janika is een Nederrockformatie die verstaanbaar eigen werk brengt. Janika draait al heel wat jaar mee, de laatste jaren in haar eigen taal omdat het Nederlands toch nèt even wat lekkerder bekt. Het repertoire is niet in een hokje te stoppen: gevoelige liedjes worden afgewisseld met steviger werk, met nog van alles aan sfeer er tussenin. Sommige liedjes zijn luchtig en dansbaar, sommige liedjes juist om naar te luisteren en heerlijk bij weg te dromen. De laatste singles “Vrij Van”, “Van mijn dag” en het gevoelige “Als het nog gaat” worden veelvuldig gestreamd via de verschillende streamingsdiensten. 

LOUDER! met Nicky is tussen 20:00 en 22:00 ook thuis te beluisteren op girlpowerradio.nl maar stiekem vinden we het natuurlijk leuker als je langs komt in het café!