Woensdag 22 mei 2024
Aanvang: 20:00

Girlpower Radio presents: Apollo's FortressEntree: Gratis
Locatie: Radarcafé

Elke woensdag avond verandert het Radarcafé in een openbare radiostudio. Voor de live opnames van LOUDER! op Girlpower Radio nodigt Nicky elke woensdag een up and coming band uit om een platform te geven aan interessante nieuwe muziek. Eén band, 9 nummers, 3 sets afgewisseld met interviews.

Met op 22 mei: Apollo's Fortress

Ontstaan in Rotterdam is Apollo's Fortress: een door  rock opgevoedde band die invloeden uit classic-,  alternatieve-, grunge- & indie-rock mixt en hiermee  een geluid creëert dat zowel vertrouwd als  vernieuwend is. Wat je kan verwachten zijn sterke teksten geleverd door vocalen met een randje, krachtige gitaren, punchy basslijnen & strakke drums.

Na het, in november 2023, te hebben geschopt tot  de halve finale bij de Grote Prijs van Dordt en vele optredens (o.a diverse kroegen, Studio Gonz Gouda, Vlaadingse Stadskaravaan, Stadsgehoorzaal Vlaardingen, Popcentrale Dordrecht, De Gooth Ridderkerk en veel meer plekken) is Apollo’s Fortress in staat om een hoop nieuwe avonturen aan te gaan dit jaar.

LOUDER! met Nicky is tussen 20:00 en 22:00 ook thuis te beluisteren op girlpowerradio.nl maar stiekem vinden we het natuurlijk leuker als je langs komt in het café!