Woensdag 29 mei 2024
Aanvang: 20:00

Girlpower Radio presents: ValiceEntree: Gratis
Locatie: Radarcafé

Elke woensdag avond verandert het Radarcafé in een openbare radiostudio. Voor de live opnames van LOUDER! op Girlpower Radio nodigt Nicky elke woensdag een up and coming band uit om een platform te geven aan interessante nieuwe muziek. Eén band, 9 nummers, 3 sets afgewisseld met interviews.

24 januari kon de show helaas niet duur gaan dus nu op 29 mei: Valice

Valice is het mooie meisje dat je niet durft te benaderen maar je weet niet zo goed waarom. Ze is vriendelijk en uitnodigend maar je voelt dat ze een duistere kant verbergt. Ze luistert naar Fleetwood Mac, Hooverphonic en U2. Ze schrijft zelf liedjes die je laten dansen en meezingen. Geïnspireerd door The Pierces laat ze je ook de donker kanten van het leven zien.

Willeke Brittijn en Tess van Hout zijn de twee krachtige frontvrouwen van de band, die niet alleen de zang, maar ook piano, gitaar en songwriting op zich nemen. Jos Brittijn (elektrisch gitaar), Tim Kersjes (bas) en Gilbert Twilt (drums) zorgen voor de stabiele basis. De stijl van Valice laat zich omschrijven als dromerige, eclectic indiepop. Bouwstenen hiervoor zijn meerdere muziekstijlen, de variatie van instrumenten, hard werken en het vertrouwen van een jarenlange vriendschap. Door dit alles is Valice uitgegroeid tot een volwaardige band voor de grotere festivals. In december 2021 is de EP “I play a Game” uitgebracht, haar debuutalbum komt in juni 2023 uit.

LOUDER! met Nicky is tussen 20:00 en 22:00 ook thuis te beluisteren op girlpowerradio.nl maar stiekem vinden we het natuurlijk leuker als je langs komt in het café!