Tips van TijsMONEY MONEY MONEY 

Aanvragen voor het NORMA fonds zijn geopend. Heb je een concertreeks, wil je een EP opnemen of wil je een ander project opzetten? Doe dan nu een aanvraag bij het NORMA fonds. Zij kennen maximaal een bedrag van €10.000 toe, dus zeker de moeite waard! Aanvragen kan tot donderdag 6 april 2023 om 23.59.

MEET THE PRO 
Het liefst speel je zo veel mogelijk shows, maar geboekt worden kan nog best een uitdaging zijn. Hoe zorg je er voor dat je opvalt tussen alle e-mails en geboekt wordt? Hoe kan je het beste in contact komen met een programmeur en wat zijn de do’s en don’ts? 

Ga dan naar de Meet The Pro sessie van de Popunie op 4 april in Studio de Bakkerij. Niet in Den Haag, maar in Rotterdam. Wat ook wel eens tof is! Want, uit je stad komen, is je netwerk vergroten. Kijk dus ook eens bij de buren… en doe contacten op. Met als bijkomend voordeel dat de Bakkerij ook nog eens een heel gezellige plek is. 


MARKETING
Ben jij als (opkomend) artiest op zoek naar een goed doordacht marketingplan? Studenten van InHolland van de opleiding Creative Business kunnen jou hierbij helpen!

Studenten doen data-onderzoek naar je digitale ‘footprint’. Met de resultaten helpen ze jou aan nieuwe informatie over je (potentiële) fans en hoe je kunt inspelen op nog onbenutte kansen. Ben je geinteresseerd? Stuur dan een mail naar Joke van InHolland.

Tijs is onze hoofd programmeur, maar is ook het aanspreekpunt voor Music Support. Check hier wat Music Support precies inhoudt.