Zaterdag 22 april 2023
Aanvang: 20:00

The Night Noises + Sunder BlunderEntree: Gratis
Locatie: Radarcafé

The Night Noises

The Night Noises maken rocksongs met een twist in het traditionele rockband-recept. Oh en veel fuzz... Ze hebben 6 singles en een live album uitgebracht in 2022. In 2023 brachten ze hun debuut alm Slow Cooked Songs uit. Nu komt de Haagse Expatband naar Popradar op 22 april. Onder leiding van freelance gitarist turned singer songwriter João Ferreira, zet de band een show neer voor zowel de bewuste muziekliefhebber als de ruwe rock 'n rollers.

Sunder Blunder

Sunder Blunder hebben de eer de avond te openen! Sunder Blunder is een ontzettend groovy en vernieuwende driekoppige alternatieve rockband uit Rotterdam. Het geluid is gebaseerd op zeer sterke ritmische concepten, waarbij elk element een groove vormt terwijl de anderen het versterken door het te volgen of er tegenin te gaan, evenals zeer krachtige, originele en pakkende gitaarriffs, baslijnen en melodieën.

Ze halen invloeden uit Post-Rock, Math Rock, Punk Rock en zelfs uit Zuid-Amerikaanse genres als Samba en Baião. De band bestaat uit de zeer strakke drummer Nicolas Puig, de groovy en melodieuze bassist, zanger en producer Rengert Eggink en de scherpe gitarist en zanger Gonçalo Oliveira. Binnenkort komt de eerste single uit van het aankomende debuutalbum van 2023.