Bekijk hier onze backline oefenruimte 

Studio 32: De Backline studio
Deze ruime studio van 24m2 is per uur te huur en ingericht met een drumstel, twee gitaarversterkers, een basversterker en een klein PA-systeem, inclusief twee microfoons met kabels en standaards. 

Standaard tarief: €16,50 per uur

Beschikbare apparatuur:
1x Blackstar HT Club 40 Watt buizenversterker
1x Blackstar HT 5 Watt buizenversterker
1x Fender Rumble 350 350-Watt 2x10" Bass Combo
1x Yamaha EMX 512sc PA set
1x 5 delige Dixon drumkit

Wil je een (paar) uurtje(s) komen repeteren? Bel dan naar 088 024 1400. Een mailtje sturen naar info@popradar.nl is ook mogelijk, maar door te bellen kunnen we je sneller helpen.

Reserveren kan alleen in volledige klokuren bijvoorbeeld 19:00 of 20:00 uur.

Huisregels: 

  • Merk je dat er iets niet in orde is met de apparatuur? Meld dit dan meteen bij het beheer. Dan zorgen wij ervoor dat je ander apparatuur krijgt en jij geen vette rekening voor reparatiekosten ;-).
  • Wil je de deuren gesloten houden tijdens het oefenen?Wil je een drankje? Loop dan even naar het beheer of de bar, daar helpen we je graag. Eigen consumpties is een no go.
  • Wil je de ruimte even aanvegen, afval in de prullenbak gooien, de apparatuur en het licht uit doen en last but not least, de deur op slot draaien?
  • Binnen roken kan en mag echt niet.
  • Om 00:00 sluit het pand: wil je er alsjeblieft voor zorgen dat de sleutel voor die tijd weer ingeleverd is bij de beheerder?

Heel erg bedankt namens Popradar en iedereen die na jou komt repeteren :-)